Styrk din digitale identitet med ANIMATIONsVIDEO

Animationsvideo er et perfekt markedsføringsværktøj til at leverer dit budskab klart og tydeligt. Hvad enten det benyttes på din hjemmeside eller i din markedsføring, øger det opmærksomheden hos dine kunder!

Hvorfor vælge animationsvideo?

Vi kender det selv når vi bevæger os på de sociale medier – Vi gider ikke læse for meget tekst! Med en animationsvideo kan du let og enkelt forklare selv de mest komplicerede løsninger.

Alternativet er en lang og indviklet tekst, som kan forvirre kunden mere end det gavner. Derfor er der en risiko for at du taber mange af dine potentielle kunder på halvvejen, når du kun benytter tekst på din hjemmeside og i din markedsføring.

Et billede fortæller mere end tusinde ord og du kan dermed på få minutter leverer et knivskarpt koncept, som dine kunder forstår.

Animationsvideo øger dine konverteringer

Tallene lyver ikke – i 2019 er 80% af alt internettrafik video! På sociale medier bliver indholdet stadig mere video relateret.  Det er derfor vigtigt for virksomheder at følge med trenden, så du ikke taber terræn til dine konkurrenter.

Hos Alhpa Agency leverer vi professionelle og skræddersyede animationsvideoer, som styrker din virksomheds digitale identitet.

Kontakt os allerede i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

=
Projektnavn
Grønlands hurtigste webshop
=
Website

VORES SERVICES

Vi tilbyder en bred vifte af services, der skaber vækst og relationer

Rådgivning om digitalisering
Digitale kundeoplevelser
Websites
Webshops
SoMe
Facebook annoncering
Google ads
SEO
Animationsvideo

SAMMEN SKABER VI VÆKST

Tøv ikke, tag kontakt til os i dag. Vi kvitterer med et uforpligtende besyv på din nuværende indsats, samt optimeringsforslag. Såfremt du kommer på besøg, giver vi selvfølgelig også kaffen.