Få Effektiv Google Annoncering

Google Ads – før kendt som Google Adwords – er et af de mest udbredte markedsføringsværktøjer, og det er der en vældig god grund til. Et hav af virksomheder benytter denne form for markedsføring – og udarbejdes kampagnerne optimalt, så er det lig med profit.

Ved Google annoncering, betaler man kun for det man får. Modsat SEO betales der kun, hvis den søgende klikker på din Google Ads annonce – dette betegnes som ”klikprisen”, på engelsk ”Cost per click”.

Betal for den rigtige trafik ved Google annoncering

Som nævnt betaler man for de klik som ens annoncer opnår, derfor handler det om at generere den helt rigtige trafik – og dermed de konverterbare klik.
Jo bedre ens annoncer er optimeret, desto højere grad opnås en forbedret konverteringsværdi – altså den værdi din virksomhed får fra de klikkende. Denne værdi varierer fra virksomhed til virksomhed, det kan både være kroner og øre i form af transaktioner, men det kan naturligvis også være tilmeldinger af nyhedsbreve, og meget mere.

Det er altså ikke kun webshops som kan drage nytte af Google annoncering, enhver virksomhed kan med optimerede annoncer opnå succes.

Muligheder med Google annoncering

Google annoncering er ikke blot, at betaling for attraktive placeringer på Google – det er meget mere end det.

Den mest almindelige form for Google Ads, er dog betaling for placeringer i søgeresultaterne, men udover denne type findes en række andre attraktive Google Ads muligheder.

  • Google Shopping Annoncer

Denne metode er yderst relevant hvis du driver en webshop. Med dette Google annoncerings værktøj, fremvises dine produkter i søgemaskinerne allerede inden den søgende klikker på et søgeresultat.

Flere og flere webshops benytter denne metode, så ønsker du ikke, at dine produkter skal gemme sig bag et klik, så spring med på vognen.

  • Displayannoncer

Logo, banner og andre medier – spred dit budskab med designede medier, som fanger den søgende. Målret dine Google annoncering til netop din målgruppe, og få de rigtige besøgende – dem som konverterer.

Med denne metode annoncerer din virksomhed ikke blot med tekst, men derimod med blandt andet kreative og unikke bannere.

  • Annoncering på YouTube

YouTube – klodens andenstørste sociale medie. Din målgruppe findes også her, det er der ingen tvivl om. Fang din målgruppe imellem videoerne – det er effektiv markedsføring.
Annoncerne kan naturligvis skræddersyes og mulighederne er mange. Få specificeret din målgruppe, og kom godt fra start.

Vi er eksperter i Google annoncering

Annoncering på søgemaskinerne, og andre medier er ikke lig med succes uanset hvordan det udarbejdes. Det handler om at optimere kampagnerne korrekt; få specificeret målgruppen, udvælge de korrekte søgeord, formidle sit budskab korrekt og meget mere. Der er mange knapper som kan skrues på, så det er nemt at gøre det forkert – og så er det penge direkte ud af virksomheden.

Vi har mange års erfaring i forhold til Google annoncering og vi ved, hvordan kampagner der skal drives. Vi ved hvordan enhver virksomhed kan få succes gennem os – og Google annoncering.

Kickstart din Google Ads succes

Vores mange års erfaring med online markedsføring kan gavne dig – og din virksomhed. Så spar på pengene, og ring til Alpha Agency allerede i dag.
Så hører vi gerne nærmere omkring dine behov og ønsker. I fællesskab kan vi få din virksomhed til at genere succes gennem Google annoncering.

Ligeledes er vi eksperter i annoncering på sociale medier hos Aplha Agency. Hvis du gerne vil skabe større synlighed på Sociale Medier, så kontakt os allerede i dag. Vi vil med glæde fortælle dig, hvordan vi kan skabe vækst for din virksomhed.

VORES SERVICES

Vi tilbyder en bred vifte af services, der skaber vækst og relationer

Rådgivning om digitalisering
Digitale kundeoplevelser
Websites
Webshops
SoMe
Facebook annoncering
Google ads
SEO
Nyhedsbreve

SAMMEN SKABER VI VÆKST

Tøv ikke, tag kontakt til os i dag. Vi kvitterer med et uforpligtende besyv på din nuværende indsats, samt optimeringsforslag. Såfremt du kommer på besøg, giver vi selvfølgelig også kaffen.