Få Effektiv Google Annoncering

Google Ads – før kendt som Google Adwords, er et af de mest udbredte markedsføringsværktøjer – og det er der en vældig god grund til. Et hav af virksomheder benytter denne form for markedsføring. Udarbejdes kampagnerne optimalt, så er det lig med profit.

Ved Google annoncering, betaler man kun for det man får. Det vil sige at du betaler når nogen klikker på din Google Ads annonce. Dette betegnes som ”klikprisen”, som på engelsk ”Cost per click”. Hvis Google annoncering gøres rigtigt, kan det være en fantastisk markedsføringskanal. Dog ser vi desværre tit, at virksomheder ikke opnår det fulde potentiale i deres markedsføring. Vi er et professionelt Google Ads bureau, som kan sætte gang i dine konverteringer!

Betal for den rigtige trafik ved Google annoncering

Som nævnt betaler man for de klik som annoncerne opnår. Derfor handler det om at generere den helt rigtige trafik – og dermed de konverterbare klik.
Dine annoncer skal være målrettet og specificeret, mod lige præcis din målgruppe. Målgrupper og segmentering er essentiel for din markedsføring, fordi vi gerne skulle have fat i de kunder, som er interesseret i lige netop din service, eller dit produkt.

Dermed opnår du en optimal konverteringsværdi – altså de konverteringer din virksomhed generer ved din Google annoncering. Denne værdi afhænger af hvad din virksomhed anser som en konvertering. Er det køb på din webshop? Er det opkald fra din hjemmeside? – eller tilmeldinger til dit nyhedsbrev?

Det er altså ikke kun webshops, som kan drage nytte af Google annoncering. Enhver virksomhed kan opnå øget synlighed og konverteringer med den rette målretning og opsætning af dine annoncer. Skal du have hjælp til at finde lige præcis din målgruppe og opsætning af dine annoncer? Alpha Agency er et professionelt Google Ads bureau, som kan skabe din online succes.

Muligheder med Google annoncering

Google annoncering er ikke blot betaling for attraktive placeringer på Google – det er meget mere end det.

Den mest almindelige form for Google annoncering, er betaling for placeringer i søgeresultaterne. Udover denne type findes en række andre attraktive Google Ads muligheder. Hvilken annoncetype skal du vælge? Læs med herunder og få et indblik i fordelene og hvornår disse annoncetyper er relevante for netop din virksomhed.

  • Google Shopping Annoncer

Google Shopping Annoncer er yderst relevant hvis du driver en webshop. Med denne type Google annoncering, fremvises dine produkter i søgemaskinerne allerede inden nogen klikker på din annonce.

Flere og flere webshops benytter denne metode, så ønsker du ikke, at dine produkter skal gemme sig bag et klik, så spring med på vognen.

  • Displayannoncer

Logo, banner og andre medier – spred dit budskab med designede medier, som fanger din målgruppe. Målret dine Google annoncering til netop din målgruppe, og få de rigtige besøgende – dem som konverterer!

Ved denne annoncetype reklamerer din virksomhed ikke blot med tekst, men derimod med kreative og unikke bannere. Dette er i mange tilfælde mere dragende at kigge på end oplæsning af en tekstannonce.

  • Annoncering på YouTube

YouTube – klodens andenstørste sociale medie. Din målgruppe findes også her, det er der ingen tvivl om. Fang din målgruppe imellem videoerne – det er effektiv markedsføring.
Annoncerne kan naturligvis skræddersyes og mulighederne er mange. Få specificeret din målgruppe, og kom godt fra start.

Skal du have hjælpe til at finde rundt i annonceringsjunglen? Vi er et Google Ads bureau som hjælper dig sikkert på vej!

Vi er eksperter i Google annoncering

Annoncering på Google og andre kanaler er ikke lig med succes – det skal opsættes og udarbejdes korrekt! Det er vigtigt at optimere kampagnerne korrekt; få specificeret målgruppen, udvælge de korrekte søgeord, formidle sit budskab korrekt og meget mere. Der er mange knapper som kan skrues på. Hvis det gøres forkert, er det penge direkte ud af vinduet.

Vi har mange års erfaring i forhold til Google annoncering og vi ved, hvordan kampagner skal opsættes og vedligeholdes. Vi ved hvordan enhver virksomhed kan få succes gennem os – og Google annoncering.

Kickstart din Google Ads succes

Vores mange års erfaring med online markedsføring kan gavne dig og din virksomhed. Så spar på pengene på mislykket annoncering og ring til Alpha Agency allerede i dag.
I fællesskab kan vi få din virksomhed til at genere succes gennem Google annoncering.

Ligeledes er vi eksperter i annoncering på sociale medier. Hvis du gerne vil skabe større synlighed på Sociale Medier, så kontakt os allerede i dag. Vi vil med glæde fortælle dig, hvordan vi kan skabe vækst for din virksomhed.

VORES SERVICES

Vi tilbyder en bred vifte af services, der skaber vækst og relationer

Rådgivning om digitalisering
Digitale kundeoplevelser
Websites
Webshops
SoMe
Facebook annoncering
Google ads
SEO
Animationsvideo

SAMMEN SKABER VI VÆKST

Tøv ikke, tag kontakt til os i dag. Vi kvitterer med et uforpligtende besyv på din nuværende indsats, samt optimeringsforslag. Såfremt du kommer på besøg, giver vi selvfølgelig også kaffen.