Bogmarkedet.dk

“Jeg har sjældent oplevet en så god dialog og tilgængelighed som jeg oplevede da vi startede samarbejdet med Alpha Agency. I sær omkring vores launch var det utrolig rart at de var tilgængelige på alle tider af døgnet. Man kan godt mærke at de brænder for deres fag og deres kunder.”

– Khristian Sondt,
Indehaver, Bogmarkedet

Udfordringen: Orkestrer data i et overskueligt og tidssvarende design med respekt for Bogmarkedets lange historie

Bladet var tænkt som talerør for hele branchen, men var mest tilknyttet Den Danske Boghandlerforening (i dag Forlæggerforeningen), ejet og redigeret af Otto Herman Delbanco, der var forlægger og 1853-54 var formand for Den danske Boghandlerforening.

“Vi har haft fuld sparring med Alpha Agency i forhold til design og dette er blevet løst til fulde mellem vores grafiker og Alpha Agency. Vi har nogle utrolig komplekse tekniske løsninger på vores site. Vi har brugt en ekstern database og udvikler som Alpha agencys udviklere har haft et glimrende samarbejde med. Alpha har forstået at bringe vores visioner til virkelighed”.

– Kristian Sondt, Indehaver, BogMarkedet

En løsning der skaber overskuelighed og læselyst

Designlinjen har været et fokusområde for BogMarkedet for at kunne præsentere deres læsere bedst muligt for indholdet på bogmarkedet.dk, med funktioner som “Tjeklisten”, “Nye udgivelser” samt “Bestsellerlisten” er læseren godt klædt på ift. hvad der rør sig i litteraturens verden. 

Alpha Agency har stået for integrationen til Iteras som er en opkrævningsplatform for medier, foreninger og andre, der har abonnenter og medlemmer. Her er det muligt at automatisere sine opkrævninger. Iteras integrationen er brugt i samspil med en loginfunktion på bogmarkedet.dk der differentiere visningen af artikler, hvor nogle artikler vises med alt indhold mens andre vises delvist til “ikke-abonnenter” mens alt indhold vises til “abonnenter”. 
Funktioner som Twitter feed, Spotify playliste samt Instagram feed er ligeledes implementeret på løsningen som har gjort siden dynamisk. Alpha Agency’s tungeste opgave har været at implementere bogdata på mere end 500.000 bøger fra en en ekstern leverandør. 

 

Se andre cases

First Stop – Sommerdæk 2020

First Stop – Sommerdæk 2020

Sommerdæk kampagne - 37+1 First Stop forhandlere "Dækket" ind! First Stop Danmark er ikke bare én virksomhed, men en kæde bestående af 37 danske og 1 færøsk dæk- og servicecentre. Alle de dygtige afdelinger har deres egen herre bag disken, men repræsenterer samme...

Drømmetyl – WordPress

Drømmetyl – WordPress

First Stop Vordingbog – Top tunet digital profil First Stop Vordingborg hører under forhandlerkæden First Stop Danmark, og specialiserer sig i dæk til biler, MC og landbrug, men også klassiske discipliner som bremseservice, afbalancering, aircon service m.m. Som...