Ementi – betaling gjort nemt

Ementi – Et komplekst produkt, gjort helt enkelt!

Ementi har forvandlet deres viden fra egne virksomheder med abonnementsydelser til en platform, der automatiserer hele processen fra A-Z – uden besvær med at opkræve gentagende betalinger, hvilket mange virksomheder traditionelt set kæmper med.
Fordelene ved software fra Ementi er blandt andet, at det letter administrativt arbejde og sparer virksomheden penge!

Udfordringen: What’s in it for me?

Hvordan formidler man et nyt og komplekst produkt, der kan være svært at forstå for nye potentielle kunder?

Vores opgave var at vise, at selv økonomisystemer og betalingsservice kan være simple og intuitive – samt vise systemets mange fordele. Dette ved at skræddersy et hjemmesideunivers med højde for slutbruger og beslutningstager på B2B markedet.

Resultatet taler for sig selv

Det har været vigtigt at skabe et website med balance mellem hjernehalvdelens syn på facts og følelser. Derfor er hjemmesiden struktureret med luft og harmoni, ligesom tekstpassager er korte og grafiske elementer diskrete.

Hjemmesiden formidler tydeligt alle fordele omkring kundens løsning og svarer på de vigtigste spørgsmål, for at nedbryde barrieren fra indvendinger og i stedet styrke salget. Derfor er fordele og priser fremhævet i topmenuen, ligesom samme område har tydelige call-to-action knapper til login eller kontooprettelse.

Selve farvetemaet er en kombination af grønne og blålige nuancer, hvor farvesymbolikken referer til den grønne farves fred og optimisme, mens business-blå associerer til troværdighed og engagement – perfekt til økonomi! 

Hjemmesiden gør naturligvis også brug af tillidsvækkende social proof ved at inddrage kundeudtaleler.

Se selv det flotte resultat og kontakt os for en professionel hjemmesideløsning.  

Se andre cases

First Stop – Sommerdæk 2020

First Stop – Sommerdæk 2020

Sommerdæk kampagne - 37+1 First Stop forhandlere "Dækket" ind! First Stop Danmark er ikke bare én virksomhed, men en kæde bestående af 37 danske og 1 færøsk dæk- og servicecentre. Alle de dygtige afdelinger har deres egen herre bag disken, men repræsenterer samme...

Drømmetyl – WordPress

Drømmetyl – WordPress

First Stop Vordingbog – Top tunet digital profil First Stop Vordingborg hører under forhandlerkæden First Stop Danmark, og specialiserer sig i dæk til biler, MC og landbrug, men også klassiske discipliner som bremseservice, afbalancering, aircon service m.m. Som...