First stop Danmark – Vi holder kæden godt kørende

First Stop Danmark: EN kæmpe gjort digital!

First Stop Danmark er med mere end 2000 forhandlere i Europa en kæmpe specialist inden for bildæk og autoservice. Med 37 afdelinger i Danmark og 1 på Færøerne strækker First Stop Danmark sig helt ud i nærområderne, hvor kvalificerede fagfolk står klar til at hjælpe i deres egen lokale afdeling.

“Vi har valgt Alpha Agency som vores full-service bureau. Vores team hos Alpha Agency går altid forrest og sørger for at holde os i toppen af en branche med rigtig stor konkurrence. Vi har arbejdet med Casper og Rasmus gennem flere år og var ikke i tvivl om at følge dem, da de valgte at starte Alpha Agency”

– Brian Lund,
Country manager, First Stop

Udfordringen: Manglende digital tilstedeværelse på lokalt plan og som kæde

First Stop Danmark har altid været offline orienteret omkring tryksager.

Netop det fokus betyder, der har manglet online synlighed for både den enkelte afdeling såvel som kæden på nationalt plan.

Men når 37 danske og 1 færøsk forhandler skal samles og køre de samme kampagner, er det vigtigt, at alle forhandlere har samme know-how om digital promovering og samme grafiske udtryk udadtil, for at maksimere genkendelighed og kendskabsgrad.

En sådan løsning gavner både kæden og den lokale First Stop forhandler i en såkaldt win-win situation. 

Resultatet: Value for money for alle involverede

Resultatet er større kendskabsgrad og flere kunder til First Stop Danmark samt til den enkelte forhandler. SEO-indsatsen samt arbejdet fra Google Ads og Facebook annoncer taler deres klare sprog siden vi startede for 6 måneder siden.

  • 25.000+ Facebook klik
  • 1,49 millioner Facebook Ads eksponeringer
  • 14,94 millioner Google Ads eksponeringer
  • Næsten 70.000 klik Fra Google Ads
  • Mere end 5000 konvertinger fra Google Ads
  • Stærke placeringer på Google via SEO
  • 27.000+ sessioner skabt via SEO

Takket være vores indgående kendskab til kæden og de lokale markeder, hjælper vi i dag også lokalforhandlere med hjemmeside, support, SEO m.m.

“Vi er super glade for den sparring, både on- og offline, som vi får fra dem og syntes det er vigtigt, at de har sat sig 100% ind i vores branche og elsker biler (og dæk). Alpha Agency har gjort et kæmpe arbejde med at hjælpe os på nationalt plan, men mindst ligeså vigtigt har de hjulpet vores mere end 37 First Stop afdelinger med deres markedsføring og branding lokalt. First Stop er gået fra at være en kæde med fokus på tryksager og offline annoncering, til at være en af de stærkeste digitale spillere i dæk- & autobranchen – godt hjulpet af Casper og Rasmus samt det øvrige team hos Alpha Agency.”

Løsningen: Skab værdi både lokalt og nationalt

Hos Alpha Agency har det været meget vigtigt at tale med den enkelte forhandler for at forstå deres udfordringer og præsentere det overordnede koncept. Derfor har vi besøgt hver og én – også den færøske.

Vi har udfordret kæden på overordnet plan ved at bringe dem ind i den digitale tidsalder, men gjort det med stor respekt for de lokale afdelinger.

På nationalt plan hjælper vi derfor med SEO, Google Ads og Facebook annoncering, men selvom vi ikke udfører disse service for alle lokale forhandlere, er løsningen udviklet som et skalerbart setup, hvor vi holder skarpt fokus på at kanalisere kunder ned til den lokale, som får værdien af et overordnet stærkt brand.

Det sker ikke bare fra kædens egen hjemmeside, hvorfra kunden har adgang til en ”find forhandler” feature, men også når vi f.eks. ruller kampagner ud. Disse har samme grafiske stil og tone, men vi tilpasser både digitale bannere og kampagnesider samt offline tryk til den enkelte. Vi leverer individuelle, køreklare filer såvel som fysiske skilte og bannere.

Dertil sikrer vi rådgivning til alle forhandlere om deres digitale tilstedeværelse og muligheder for at nå lokal-publikummet med de målrettede kampagner.

Se andre cases

First Stop – Sommerdæk 2020

First Stop – Sommerdæk 2020

Sommerdæk kampagne - 37+1 First Stop forhandlere "Dækket" ind! First Stop Danmark er ikke bare én virksomhed, men en kæde bestående af 37 danske og 1 færøsk dæk- og servicecentre. Alle de dygtige afdelinger har deres egen herre bag disken, men repræsenterer samme...

Drømmetyl – WordPress

Drømmetyl – WordPress

First Stop Vordingbog – Top tunet digital profil First Stop Vordingborg hører under forhandlerkæden First Stop Danmark, og specialiserer sig i dæk til biler, MC og landbrug, men også klassiske discipliner som bremseservice, afbalancering, aircon service m.m. Som...