P. Vesterholm Rengøring – til tops med SEO

Flere kliks og trafik til P. Vesterholm Rengøring

Vesterholm Rengøring A/S er et velrenommeret familiedrevet rengøringsfirma, der særligt udmærker sig i ejendomsservice og erhvervsrengøring. Hver dag besøger firmaets servicevogne adskillige ejendomme og virksomheder på hele Sjælland.

Men på trods af at blande sig med den Københavnske trafik på daglig basis, havde rengøringsfirmet behov for mere trafik til egen hjemmeside.

Udfordringen: Et ønske om mere trafik og flere henvendelser

Ønsket var klart: Flere nye kunder og højere rankering på Google til P. Vesterholm Rengøring!

Så simpelt kan det siges. For med mere end 12 servicevogne på vejene og dygtigt mandskab, var der plads til nye opgaver.

Henvendelser af den kaliber skal naturligvis være kvalificerede og målrettet P. Vesterholm Rengørings services, så forudsætningen for en samarbejdsaftale er på sit højeste.

Resultatet: Næsten 1000 sessioner

Takket være hurtige SEO-resultater har P. Vesterholm Rengøring bevidnet en stigning i deres søgeord på sammenlagt 882 flotte opadgående placeringer på under 1 år!

Den øgede synlighed i Google har ført til næsten 1000 sessioner og varme leads med tårnhøj customer lifetime value!

Kontakt os gerne, hvis du også ønsker at skabe synlighed og vækst med SEO til din virksomhed.

Løsningen: Indtag Google med SEO

Med veludført SEO finder kunderne selv P. Vesterholm Rengøring, når de søger på de rette udtryk.

Disse udtryk fandt vi allerede indledningsvis med en grundig søgeordsanalyse, hvor 13 relevante søgeudtryk udgør en månedlig søgevolumen på 590. Alle søgeudtryk rammer målgruppen, når personer herfra søger på geografiske søgeord, som f.eks. ”Kontorrengøring København” eller ”Ejendomsservice Amager”.

Ingen får dog glæde af disse søgninger uden et veloptimeret website. Derfor har vi struktureret hjemmesidens opbygning, oprettet landingssider med unikt indhold og sørget for et perfekt teknisk fundament til Googles webcrawlere – naturligvis på både desktop og mobile platforme.

Se andre cases

First Stop – Sommerdæk 2020

First Stop – Sommerdæk 2020

Sommerdæk kampagne - 37+1 First Stop forhandlere "Dækket" ind! First Stop Danmark er ikke bare én virksomhed, men en kæde bestående af 37 danske og 1 færøsk dæk- og servicecentre. Alle de dygtige afdelinger har deres egen herre bag disken, men repræsenterer samme...

Drømmetyl – WordPress

Drømmetyl – WordPress

First Stop Vordingbog – Top tunet digital profil First Stop Vordingborg hører under forhandlerkæden First Stop Danmark, og specialiserer sig i dæk til biler, MC og landbrug, men også klassiske discipliner som bremseservice, afbalancering, aircon service m.m. Som...