PHP Service

Vi giver PHP Service online trafik og nye kunder!

Hos PHP Service har de mange skarpe kompetencer. De mestrer industriel montage og affaldsservice som grøn løsning.
Virksomheden har flotte referencer som Aarhus kommune, Roskilde Kommune og mange flere. Det skyldes naturligvis, de arbejder inden for deres klare kompetenceområder med en struktureret og resultatorienteret tilgang – præcis som vi gør hos Alpha Agency.

“ Vi er meget glade for vores samarbejde med Alpha Agency, som altid har hurtige svartider og gode til at udfordre med nye øjne og idéer”

– Poul Erik Pedersen,
PHP Service

Resultatet: En stærk formkurve!

Med grundigt fodarbejde som målgruppeorienteret søgeordsanalyse, tekstforfatning og teknisk onpage optimering, kan PHP Service glæde sig over næsten 1500 sessioner på hjemmesiden og værdifulde nye henvendelser.

Henvendelser skabt fra organisk SEO har dermed ikke blot tjent optimeringsarbejdet mange gange hjem, men skabt en stor merværdi for virksomheden, hvis synlighed i verdens mest foretrukne søgemaskine er eksploderet!

Stigning af besøgende efter SEO omtimering af deres hjemmeside

Løsningen: Tillidsfuldt SEO-samarbejde med indsigt og resultater

Der findes mange bureauer, der leverer SEO. Hos Alpha Agency gør vi det dog med fuld indsigt i hele processen og de opnåede resultater. Vi betragter det ganske enkelt som en selvfølge! Netop på grund af det mistillidsvækkende tidligere samarbejde, mødte vi en skeptisk kunde. Brændt barn skyr som bekendt ilden. Heldigvis kunne vi med reel og åben kommunikation demonstrere vores tilgang til SEO, hvilket ikke blot består af grundigt optimering arbejde, men også adgang til et digitalt dashboard med nøgletal, oversigter over igangværende arbejde samt udsendelse af månedlige rapporter.

Se andre cases

First Stop – Sommerdæk 2020

First Stop – Sommerdæk 2020

Sommerdæk kampagne - 37+1 First Stop forhandlere "Dækket" ind! First Stop Danmark er ikke bare én virksomhed, men en kæde bestående af 37 danske og 1 færøsk dæk- og servicecentre. Alle de dygtige afdelinger har deres egen herre bag disken, men repræsenterer samme...

Drømmetyl – WordPress

Drømmetyl – WordPress

First Stop Vordingbog – Top tunet digital profil First Stop Vordingborg hører under forhandlerkæden First Stop Danmark, og specialiserer sig i dæk til biler, MC og landbrug, men også klassiske discipliner som bremseservice, afbalancering, aircon service m.m. Som...