SportActives – passion og forretning bragt sammen

“Jeg var egentlig ikke på udkig efter et nyt bureau-samarbejde, men den brancheindsigt og forretningsforståelse som Alpha Agency viste, gjorde mig nysgerrig. Vi har efter en god dialog frem og tilbage valgt at inddrage Alpha Agency i samtlige af vores marketingaktiviteter, ligesom de har designet og udviklet vores nye store webshopløsning. Vi er meget glade for det gode samarbejde, og kan allerede se resultatet af Alpha’s arbejde.”

– Michael Ohlsen,
E-commerce manager, SportsActives A/S

Resultatet: En skræddersyet webshop med fokus på de små detaljer

SportActives havde i forvejen en fungerende webshop. Den nye webshop skulle være velfungerende og som dækkede alle kundens behov.
Vi haft stor fokus på de små detaljer på den nye shop og de features som kan øge konverteringsgraden. Det er de små deltaljer som differentierer SportActives fra andre webshops og skaber den perfekte brugeroplevelse for kunderne.

De små detaljer og den røde tråd bidrager til mersalg og en øget omsætning.

Det har været tydeligt for SportActives, at den nye webshop præsenterer kategorierne og de enkelte produkter mere informativt og præsentabelt for brugerne.

Derudover har vores nye SoMe-strategi bidraget med yderligere leads på webshoppen, hvilket har bidraget til en stigning i omsætning i henhold til sidste år på samme tid.

Vores slagplan for en totalløsning

Vi gik til opgaven efter vores indledende snak med SportActives, med det synspunkt, at vi skulle have fokus på overskuelighed og brugervenlighed. Minimalistisk design og med fuld fokus på produktpræsentationerne og navigationen rundt på shoppen.

Samtidigt var det vigtigt for både kunden og os, at vi fik styr på alt fra webhotel, indløsningsaftale, fragt og varelager, så kunden kunne automatisere så meget som muligt.

Se andre cases

First Stop – Sommerdæk 2020

First Stop – Sommerdæk 2020

Sommerdæk kampagne - 37+1 First Stop forhandlere "Dækket" ind! First Stop Danmark er ikke bare én virksomhed, men en kæde bestående af 37 danske og 1 færøsk dæk- og servicecentre. Alle de dygtige afdelinger har deres egen herre bag disken, men repræsenterer samme...

Drømmetyl – WordPress

Drømmetyl – WordPress

First Stop Vordingbog – Top tunet digital profil First Stop Vordingborg hører under forhandlerkæden First Stop Danmark, og specialiserer sig i dæk til biler, MC og landbrug, men også klassiske discipliner som bremseservice, afbalancering, aircon service m.m. Som...