Facebook annoncering til billig pris

På verdensplan har Facebook for længst rundet 2 milliarder brugere, og i Danmark logger ca. 65 % af befolkningen dagligt på Facebook og bruger det aktivt – også din målgruppe.

Med Facebook annoncering kan du tilrettelægge dine kampagner og ramme de segmenter, der er relevante for din forretning.

Ikke nok med det, så spænder dine opslagsmuligheder fra statiske annoncer til flotte billedkarruseller eller dynamisk videobrug.

Du har med andre ord alle gode grunde til at blive set, hørt og ’liked’ af dine kunder. Det kan du med annoncering på Facebook til billig pris hos Alpha Agency.

Effektiv annoncering på facebook

Der eksisterer mange muligheder indenfor annoncering på Facebook. Dette er i kraft af betjeningsvenlige segmenteringsmuligheder og stor indsigt i sine brugere og deres interesser.

Netop den kombination gør, at du kan fortælle den verdensomspændende platform, du ønsker at synliggøre dine opslag for bilinteresserede mænd i alderen 25-45 år, som bor i Hovedstadsområdet eller kvinder, der holder husdyr og bor i Nordjylland.

Du har med andre ord en målgruppeindsigt, der ikke bliver matchet på andre platforme, og for særligt B2C-erhverv giver det en helt ny dimension til markedsføringen.

Ønsker du at nå ud til det bredest mulige relevante publikum, kan du tilmed booste dine opslag, altså betale for at nå ud over den organiske rækkevidde – men vel at mærke til priser, der fortsat er betydeligt billigere end andre Pay Per Click medier.

Når dine kampagner gradvist afsluttes, har du tilmed adgang til fyldestgørende statistikker, du kan bruge til at gøre din næste Facebook annoncering endnu mere udslagsgivende.

Husk retargeting efter facebook annoncering

Kender du Facebook retargeting? Konceptet svarer sig til, at du kunne huske alle dine besøgende i din fysiske butik OG deres interesser gennem facebook annoncering.
Har Facebooks brugere f.eks. allerede besøgt din hjemmeside – eller tilsvarende hos konkurrenter – kan du eksponere dem for dine produkter eller services.

Det er intet mindre end genialt, da du nu annoncerer målrettet til kunder, som allerede har vist købsinteresse i denne type varer.

Facebook retargeting er en målrettet og mageløs kundemagnet, der kan give store bidrag til virksomhedens økonomi, når det er opsat og eksekveret professionelt.

Vi laver selvfølgelig også retargeting i vores facebook annoncering til en billig pris.

Kom godt fra start med facebook anoncering

Vil du sikkert i gang med Facebook annoncering og udnytte platformen, så det ikke blot er en reklamesøjle, men en medspiller, der genererer omsætning og målbar værdi?

Kontakt Alpha Agency og kom sikkert fra start. Husk det også er muligt at benytte Google annoncering hos os til en god pris.

VORES SERVICES

Vi tilbyder en bred vifte af services, der skaber vækst og relationer

Rådgivning om digitalisering
Digitale kundeoplevelser
Websites
Webshops
SoMe
Facebook annoncering
Google ads
SEO
Animationsvideo

SAMMEN SKABER VI VÆKST

Tøv ikke, tag kontakt til os i dag. Vi kvitterer med et uforpligtende besyv på din nuværende indsats, samt optimeringsforslag. Såfremt du kommer på besøg, giver vi selvfølgelig også kaffen.