Nyhedsbreve – smart og effektiv markedsføring

Nyhedsbreve har et positivt ry i markedsføringsbranchen for sin prangende effekt. Søger du en markedsføringsform med en yderst høj ROI, så er nyhedsbrevet det du har ledt efter!

Det vigtigste ved markedsføring er, at det kan betale sig – og det kan nyhedsbreve. Ingen virksomheder ønsker at smide markedsføringsbudgettet efter kampagner som ikke betaler sig, derfor kan vi anbefale denne form for markedsføring.

Så er nyhedsbreve endnu ikke en del af din markedsføring, så anbefaler vi, at du læser med
– Det kan gavne din virksomhed.

Få succes med nyhedsbreve

Det virker umiddelbart ret lige til at skrive et nyhedsbrev, men det handler om at skrive det rigtige. Det handler ikke blot om, at modtageren skal læse nyhedsbrevet, det handler især om, at modtageren konverterer. Konverterer modtageren ikke – så er det kroner og øre direkte i skraldespanden.
Gennem årene har vi kreeret utallige af effektive nyhedsbreve. Vi sætter en dyd i et kreerer et professionelt tekstarbejde med fængende overskrifter, kreativt design og ikke mindst – en høj konverteringsgrad.

Mere end blot design og tekst

Vi ved, at nyhedsbreve er meget mere end blot et unikt design og fejlfrie tekster. Det handler nemlig også om at ramme målgruppen – og det handler især om at ramme den korrekt. Enhver virksomhed har sin helt egen målgruppe(r), og det handler naturligvis om, at fange netop denne målgruppe(r).
Med øje for, at øge konverteringsgraden, så udarbejder vi et unikt nyhedsbrev til enhver målgruppe – vi har nemlig erfaret, at enhver målgruppe fanges forskelligt – enhver målgruppe har sit eget behov. Derfor gavner det ingenting, blot at bikse tekst og design sammen – det handler om, at bikse det korrekt sammen.
Du kender din virksomhed bedst, derfor har vi behov for din viden. Det er nemlig helt essentielt for os, at både du – og vi – er helt tilfredse med resultatet. Vi sætter os grundigt ind i din målgruppe, dine produkter eller ydelser, og deres fordele, og i fælleskab med dig får vi udarbejdet det perfekte nyhedsbrev.

Kom sikkert fra start

Din succes er vores glæde. Vi ved, at vi har gjort vores arbejde rigtigt, når dit nyhedsbrev opnår succes. Som nævnt nytter det intet blot at bikse ord og billeder sammen – det er meget mere end blot det.
Kontakt Alpha Agency allerede i dag, og opnå succes allerede fra starten.

VORES SERVICES

Vi tilbyder en bred vifte af services, der skaber vækst og relationer

Rådgivning om digitalisering
Digitale kundeoplevelser
Websites
Webshops
SoMe
Facebook annoncering
Google ads
SEO
Animationsvideo

SAMMEN SKABER VI VÆKST

Tøv ikke, tag kontakt til os i dag. Vi kvitterer med et uforpligtende besyv på din nuværende indsats, samt optimeringsforslag. Såfremt du kommer på besøg, giver vi selvfølgelig også kaffen.