Rådgivning om digitalisering (online strategi)

Med den rette planlægning og eksekvering kan din digitale strategi skabe relationer og resultater, der tager din forretning til et helt nyt niveau. Alene ved at give dine kunder den samme gode service og positive oplevelse – uanset hvor de interagerer med virksomheden.

Det digitale medie har for evigt ændret forretningsgangen, hvad angår kommunikation med vores målgruppe(r). Kommunikationen må dog aldrig blive en autopilot, hvor virksomheden er til stede, fordi ”andre også er”. Det handler om at skabe et værdifuldt indspark på sit marked, hvor gennemførte kampagner lader dig bade i synlighed og mangedobler dine besøg på hjemmesiden, hvor du overbeviser dine kundeemner om at klikke køb eller kontakt.
Alpha Agency garanterer din virksomhed konkret rådgivning om digitalisering og online strategier, hvor forretning og teknik mødes under de helt rette rammer.

Bliv synlig og troværdig

Som virksomhed er det essentielt at kommunikere med et sammenstemt udtryk og en klar tone. Nutidens kunder er opdraget med et skarpt kritisk øje, der sorterer støjen fra i medielandskabet, så kun seriøse og troværdige virksomheder står tilbage.
Som eksperter inden for rådgivning om digitalisering og online strategier hjælper vi med tilrettelæggelse og eksekvering, der tager forretningen 360 grader rundt om den moderne forbrugers digitale vaner. Vi rådgiver om:

  • Digital kommunikation som helhed. Vi hjælper dig med at se sammenhængen mellem kanaler og platforme, hvorpå vi udvikler de digitale strategier og koncepter.
  • Professionel og ensartet kommunikation på tværs af platforme. Vi hjælper dig med at give dit brand en personlighed, der kommer til udtryk på samme måde på tværs af alle digitale indsatsområder. Vi udvikler ligeledes en klar designguide og tone i kommunikationen, hvis dette ikke allerede foreligger.
  • Professionel medieplanlægning og målbarhed. Vi hjælper dig med at udforme en køreplan og et værktøj, så dine digitale koncepter systematiseres, og så du kan afløse konkrete resultater som antal nye besøg genereret til hjemmesiden, udfyldte kontaktformularer, din Facebooksides succeser og meget mere.
  • Prioritering. Fordi alle forretninger er forskellige, vil vores rådgivning om digitalisering være skræddersyet og din online strategi vil være udviklet ud fra et skarpt fokus, der tager højde for økonomi, ressourcer og potentiale.

Tag det første skridt

Er du klar til digitalisering, der tager udgangspunkt i din forretning og giver mening, fordi den er målrettet dig og din målgruppe?
Kontakt Alpha Agency og få rådgivning om digitalisering og online strategi.

VORES SERVICES

Vi tilbyder en bred vifte af services, der skaber vækst og relationer

Rådgivning om digitalisering
Digitale kundeoplevelser
Websites
Webshops
SoMe
Facebook annoncering
Google ads
SEO
Animationsvideo

SAMMEN SKABER VI VÆKST

Tøv ikke, tag kontakt til os i dag. Vi kvitterer med et uforpligtende besyv på din nuværende indsats, samt optimeringsforslag. Såfremt du kommer på besøg, giver vi selvfølgelig også kaffen.