Optimer din virksomhedsprofil på Facebook

Teknologien er i hastig udvikling, og især internettet boomer fremad – og det bør din virksomhed udnytte! Det er efterhånden livsnødvendigt for en virksomhed at være online og aktiv på de sociale medier – det er især her din målgruppe finder sine produkter og ydelser.

Det er vist ingen hemmelighed at Facebook er den største spiller på dette marked – derfor anbefaler vi at din virksomhed er på Facebook – og aktivt bruger mediet. Facebook har over 2.2 milliarder brugere månedligt, og heriblandt findes din målgruppe.

Spred dit budskab på Facebook

Du kan ikke undgå at ligge mærke til de mange annoncer på Facebook – det er virksomheder som gennem annonceværktøjer udvælger en målgruppe, og derigennem betaler for, at målgruppen får oplyst annoncen.

Men det er ikke det, dette skal handle om. Dette handler om hvordan vi bedst muligt kan optimere og forbedre din virksomhedsprofil på Facebook.

Ved kontinuerligt at oplyse din følgere om nye produkter, løbende konkurrencer og sjove samt anderledes kampagner, kan du uformelt henvende dig til potentielle kunder.

Jo mere dine følgere interagerer på dine opslag, desto flere oplyses omkring netop din virksomhed. Derudover er denne markedsføringsmetode yderst gennemsigtig, alle værdier er målbare, og enhver fremgang kan spores. Det giver både dig – og os indsigt i, hvilke opslag som præsterer bedst hos din målgruppe.

Mere end blot opslag

Umiddelbart lyder det ret så nemt blot at skrive et par ord, eller udarbejde en konkurrence, men vi ved, at det er meget mere end blot det. Det handler nemlig ikke kun om, at dine følgere skal interagere – de skal nemlig interagere korrekt.

Gennem årene har vi erfaret hvilke type opslag som virker – og hvilke som bestemt ikke virker. Vi ved hvad følgerne elsker, og hvad de hader. Dækker du ikke følgernes behov gennem opslag, er det spild af tid – og din rækkevidde beskadiges.
Det er derfor, at du har behov for vores hjælp. I fællesskab med dig – og din virksomhed. Vi sætter os ind i dit budskab, og lytter til hvordan du ønsker at blive markedsført og hvordan vi bedst muligt fremviser dine produkter eller ydelser.

Enhver målgruppe har sit helt eget behov – og disse behov dækkes forskelligt. Derfor sætter vi os også grundigt ind i din målgruppe – således rammer vi ikke blot den rigtige målgruppe – vi rammer den også korrekt.

Start dit uundværlige Facebook-eventyr!

Der er en lang række fordele ved at være aktiv på din virksomhedsprofil på Facebook – og vi er eksperter i, hvordan det gøres.
Kontakt Alpha Agency i dag – og hør mere om de mange fordele. Vi lover, at der er mange.

VORES SERVICES

Vi tilbyder en bred vifte af services, der skaber vækst og relationer

Rådgivning om digitalisering
Digitale kundeoplevelser
Websites
Webshops
SoMe
Facebook annoncering
Google ads
SEO
Animationsvideo

SAMMEN SKABER VI VÆKST

Tøv ikke, tag kontakt til os i dag. Vi kvitterer med et uforpligtende besyv på din nuværende indsats, samt optimeringsforslag. Såfremt du kommer på besøg, giver vi selvfølgelig også kaffen.