Hele Grønlands hvidevareshop

Grønland

Grønlandske virksomheder vil gerne sælge mere via internettet, og den tendens er forståelig. Den grønlandske forbrugers gennemsnitskøb er nemlig betydeligt højere end gennemsnitsdanskerens. Helt konkret viser tal fra FDIH, at 50% af alle online-kunder i Grønland lægger for mere end 1.000 kroner i indkøbskurven pr. køb, og mere end 20% af kunderne handler på nettet for mere end 2.000 kroner pr. køb.

Vi kender det Grønlandske marked. Igennem de sidste 10 år, har vi arbejdet med det Grønlandske marked, og kender til såvel virksomheders som kunders udfordringer.

En shop til hele Grønland

Elplus havde et brændende ønske om at få en strategisk partner der kunne hjælpe med udfordringer som differentieret fragt til kysten, leveringer i Nuuk samt cross-selling funktioner på diverse undersider.
Vi har ikke blot hjulpet med ovenstående, men også sørget for at kunden fik et helt nyt og tidssvarende udtryk på shoppen, hvor vores grafikere har sikret et simpelt og overskueligt design, der er nemt at gå til.

”Jeg har været super glad for samarbejdet med Alpha Agency i forbindelse med udarbejdelsen af min nye webshop. De har været imødekommende fra første gang jeg hev fat i dem. Jeg havde nogle krav til integration i forbindelse med mit C5 system, og dette fik de implementeret uden problemer. Jeg er hele tiden blevet udfordret af dem på hvad der vil være med til at gavne brugeroplevelsen på siden, og jeg må sgu sige at jeg er meget stolt at den webshop jeg kan vise frem for alle mine kunder.

Nu glæder jeg mig til at sætte gang i min markedsføring af shoppen, hvor jeg selvfølgelig har valgt at bruge Alpha Agency igen, qua deres store kendskab til det grønlandske marked.”
Allan Amstrup, Elplus

Online synlighed

Vi hjælper ikke kun med at få et nyt digitalt udtryk, men også med at komme ud i de forskellige byer og bygder på effektiv måde.
Facebook er en super effektiv måde at komme i dialog med venner og familie i andre byer i Grønland, og derfor også meget brugt. Hvorfor ikke annoncere der?
Facebook annoncer er billige på det Grønlandske marked, da konkurrencen ikke er lige så høj som på det danske marked.

Vores seneste resultater på annonceringer:

Cost Per Click (CPC) = 1,73 kr.
Cost per thousand impressions (CPM) = 3,82 kr.

=
Projektnavn
Elplus
=
Website
=
Services
Webshop, Design, SEO
=
Afsluttet
d. 10/10/2019