Næstved Boldklub - Sponsor intranet

Om opgaven

Vi har til Næstved Boldklub udviklet et unikt sponsorintra. Herfra kan salgsteamet og ledelsen fra Næstved Boldklub kommunikere informationer nemt ud til alle sponsorerne. Dette gælder alt fra nye spillerhandler, sponsortilbud, informationer om kommende arrangementer og meget mere.

En anden feature er et stort sponsorfilter, der gør det muligt for alle sponsorerne at handle nemmere sammen. Dette ved hjælp af et filter der gør, at man bare kan skrive hvad service man søger, og så kommer alle de sponsorerer frem der kan servicere med det ønskede service.

Løsningen er udviklet i WordPress og der har været fokus på at backenden skal være nem for Næstved Boldklub, så de selv kan oprette og opdatere, sponsorerer samt udvikle nyt indhold.

“Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Alpha Agency i hele processen omkring et nyt sponsorintra. En yderst kompetent og idérig partner, som formår at give produktet det helt rigtige udtryk, som passer til hvad kunden, gerne vil udstråle og signalere og ikke mindst opnå med det. De har igennem hele forløbet været med på sidelinjen og kommet med inputs og tidsplanen er overholdt til punkt og prikke”

Peter Nielsen, Direktør, Næstved Boldklub

=
Næstved Boldklub
Sponsor intranet
=
Services