P. Vesterholm Rengøring

Vi skaber trafik og konverteringer gennem søgemaskineoptimering!

Er du ikke helt sikker på hvad SEO indebærer? – Læs med herunder. Vi tager dig i hånden fra opstart, implementering og vedligeholdelse. Samt hvilke resultater dette arbejde fører med sig.
Der vil blive taget udgangspunkt i P. Vesterholm Rengøring, fordi det er én af vores seneste cases, hvor vi løbende har været inde og arbejde med SEO.
Læn dig tilbage og tag med på rejsen!

Søgeordsanalyse - kender du din målgruppe?

Første skridt på vejen i SEO-optimeringen er at få foretage en søgeordsanalyse. Vores SEO-specialister vurderer hvem din virksomhed vil være interessant for. På den måde kan vi få fat i din målgruppe via søgninger på Google. P. Vesterholm Rengøring er placeret på Sydsjælland tæt på København, derfor vurderede vi at ramme målgruppen med geografiske søgeord, som f.eks. ”Kontorrengøring København” og ”Ejendomsservice Amager”.

Tekstforfatning og den tekniske optimering

Da søgeordene nu er nøje udvalgt efter din målgruppe, påbegyndes tekstforfatningen. Det betyder at vi målretter tekster til hjemmesiden mod de udvalgte søgeord. I P. Vesterholm Rengørings tilfælde medfører dette at vi f.eks. skriver en tekst målrettet mod ”Kontorrengøring København”. Tilmed påbegyndes den tekniske optimering. Ved den tekniske optimering, optimeres din hjemmesides hastighed når den indlæses på mobil, computer og tablet.

Implementering og vedligeholdelse

Vi implementerer teksterne på din side, samtidig med at vi gennemgår alle dine sider og sikrer at de skaber en positiv SEO-værdi. Efter implementeringen er der en lang række opgaver som bliver foretaget i forbindelse med vedligeholdelse. På den måde sikrer vi at dine sider fortsat stiger på Google. Vedligeholdelse er det vigtigste element i søgemaskineoptimeringen. Dette skyldes at det tager tid at nå frem på side ét på Google.

Nok snak – nu til resultaterne!

I vores case med P. Vesterholm Rengøring har vi allerede skabt fremragende SEO resultater! Vores udvalgte søgeord steg 771 pladser i de første to måneder på Google!
Herunder kan udviklingen i antal besøgende på hjemmesiden ses fra august måned til oktober måned 2019.

SEO-optimeringen har altså medført en kæmpe stigning af trafik på hjemmesiden på 2 måneder!
Det tager tid at opnå resultater, derfor er søgemaskineoptimeringen en proces, som hele tiden bliver optimeret igennem vedligeholdelsen. Vi inddrager dig på hele rejsen, så der bliver naturligvis ikke lavet noget som du ikke er enig i.
Det kan altså betale sig at få udført søgemaskineoptimering på din hjemmeside/webshop, hvis du gerne vil have øget trafik og konverteringer.
Alpha Agency er specialister på området – kontakt os hvis du vil have udført billig SEO optimering, som skaber vækst for din virksomhed!

=
P. Vesterholm Rengøring
SEO
=
Services