fbpx
Full serviceSEOWebsite

Bogmarkedet.dk

28/01/2022
Kunde
Bogmarkedet.dk
Services
Full-service bureau
Kontaktperson
Rasmus T. Lahrmann

Bogbranchens nye samlingssted

B

ogmarkedet er bogbranchens mødested på nettet. Der skrives om, hvad der rører sig i branchen, og inkluderer alle led, fra forfatter til læser, fra redaktør til biblioteket, fra boghandler til streaming og alt derind imellem.

Bogmarkedet består af egne artikler, nyheder fra andre medier, blogindlæg, anmeldelser, interviews, pressetekster, nyheder om nye bøger og meget mere. Med daglig opdatering af bøger, indlæg og lister, er du altid up to date på hvad der sker i branchen.

Indehaver Kristian Sondt råder over et af de ældste nyhedsmedie i bogbranchen. D. 19.07.1854 udkom første nummer af Dansk Boghandlertidende.

Udfordringen: Orkestrer data i et overskueligt og tidssvarende design med respekt for Bogmarkedets lange historie 

Bladet var tænkt som talerør for hele branchen, men var mest tilknyttet Den Danske Boghandlerforening (i dag Forlæggerforeningen), ejet og redigeret af Otto Herman Delbanco, der var forlægger og 1853-54 var formand for Den danske Boghandlerforening.

“BogMarkedet skal fungere som mødested for hele bogbranchen og formå at formidle en masse faktuelle oplysninger og det gør at vores website er utrolig kompleks. Det formåede Alpha at løse og bidrage med løsninger vi ikke selv havde set. Det har været og er en stor fordel i bestræbelserne på at værende førende nyhedsmedie inden for alt der vedrører bøger og branchen”.
– Kristian Sondt, Indehaver, BogMarkedet

Løsningen: En løsning der skaber overskuelighed og læselyst

Designlinjen har været et fokusområde for BogMarkedet for at kunne præsentere deres læsere bedst muligt for indholdet på bogmarkedet.dk, med funktioner som “Tjeklisten”, “Nye udgivelser” samt “Bestsellerlisten” er læseren godt klædt på ift. hvad der rør sig i litteraturens verden. 

“Vi har haft fuld sparring med Alpha Agency i forhold til design og dette er blevet løst til fulde mellem vores grafiker og Alpha Agency”.

– Kristian Sondt, Indehaver, BogMarkedet

Alpha Agency har stået for integrationen til Iteras som er en opkrævningsplatform for medier, foreninger og andre, der har abonnenter og medlemmer. Her er det muligt at automatisere sine opkrævninger. Iteras integrationen er brugt i samspil med en loginfunktion på bogmarkedet.dk der differentiere visningen af artikler, hvor nogle artikler vises med alt indhold mens andre vises delvist til “ikke-abonnenter” mens alt indhold vises til “abonnenter”. 
Funktioner som Twitter feed, Spotify playliste samt Instagram feed er ligeledes implementeret på løsningen som har gjort siden dynamisk. Alpha Agency’s tungeste opgave har været at implementere bogdata på mere end 500.000 bøger fra en en ekstern leverandør. 

“Vi har nogle utrolig komplekse tekniske løsninger på vores site. Vi har brugt en ekstern database og udvikler som Alpha agencys udviklere har haft et glimrende samarbejde med. Alpha har forstået at bringe vores visioner til virkelighed”.

– Kristian Sondt, Indehaver, BogMarkedet