fbpx
Facebook AdsGoogle AdsGrafisk designKampagner

First Stop
– Sommerdæk 2020

09/06/2020
Kunde
First Stop Danmark
Services
Landsdækkende kampagne
Kontaktperson
Casper Bisgaard

Sommerdæk kampagne – 37+1 First Stop forhandlere ’dækket’ ind!

First Stop Danmark er ikke bare én virksomhed, men en kæde bestående af 37 danske og 1 færøsk dæk- og servicecentre.

Alle de dygtige afdelinger har deres egen herre bag disken, men repræsenterer samme kæde. Fordelene er en stærk samlet front med gode muligheder for kampagnetilbud, som når helt ud i de lokale områder.

Udfordringen: Brug for kampagnehjælp – også til lokale forhandlere

Når man er én overordnet kæde og har 37+1 forhandlere, opstår der en problemstilling i forhold til at stå med ansvaret for at udrulle kampagner og samtidig få dem kanaliseret ud i alle afdelinger og skabe engagement omkring dem.

Særligt fordi disse enkelte forhandlere kan have særlige behov, er opgaven til at føle på. First Stop Danmark gik derfor til til deres bureau – Alpha Agency

Løsningen: En skræddersyet on- & offline løsning!

Hvor starter man, når 38 forhandlere skal bruge POS materialer, digitale bannere, beach flag, mesh-bannere og meget mere? Fra en ende af!

For selvom arbejdet er omfattende, bliver resultatet bedre.  Derfor har vi forud for kampagneopstarten talt med samtlige forhandlere og fundet frem til de fysiske og digitale produkter, de havde behov for.

Sommerdæk kampagnen er rullet ud med First Stop Danmark som overordnet afsender, og hver enkelt forhandler har fået mulighed for at få særtilpasset materiale til sit lokalområde – naturligvis i samme overordnede grafiske stil for at sikre genkendelighed i alle led.

Hos Alpha Agency har vi stået for al indsamling af bestillinger, produktion af materialerne samt distribution til den lokale forhandler. Alle forhandlere har hernæst kunne opstille køreklart trykmateriale og slå grafik samt videoer op på deres hjemmeside, Facebook side m.m.

Vi har samtidig hjulpet med annoncering i bilmagasinet og andre magasiner, ligesom vi har udrullet Google Ads og Facebook Ads kampagner. Via disse lander kunden på Firststopdanmark.dk, men kanaliseres videre til sin lokale First Stop fra en central forhandleroversigt.

Det sikrer værdi til alle!