fbpx
Website

Næstved Boldklub – sponsorintranet

10/09/2020

Næstved Boldklub: En case lige til højrebenet!

Alpha Agency kender ikke kun Næstved Boldklub fra tribunerne, men også fordi vi har udviklet deres sponsorintranet. Herfra kan salgsteamet og ledelsen fra Næstved Boldklub kommunikere informationer nemt ud til alle sponsorerne. Dette gælder alt fra nye spillerhandler, sponsortilbud, informationer om kommende arrangementer og meget mere.

Vi havde dog modet til et drible en ekstra idé forbi Næstved Boldklub.

Kunde
Næstved Boldklub
Kontaktperson
Casper Bisgaard
Services
Sponsor intranet

Idéen: En sikker hjemmebanesejr

Når vi handler lokalt, støtter vi lokalt – og Alpha Agency går ind for lokal samhandel.

Derfor var det oplagt at sikre mulighed for, at Næstved Boldklubs mange sponsorer kunne trække på deres professionelle netværk, og få den rigtige mand på banen til at hjælpe med alt fra tømrerarbejde, print af tryksager, catering og meget mere.

Kort sagt: Vi skal holde bolden på hjemmebanen.

Løsningen: en dynamisk og brugervenlig backend

Sammen med sponsorintranettet og dets traditionelle kommunikationsmuligheder, har vi oprettet en ny feature. Den gør det muligt at søge efter en service, hvorefter alle øvrige sponsorer, der kan løse opgaven, præsenteres med kontaktinformation og meget mere.

Løsningen er udviklet i WordPress, og der har været fokus på at back-enden skal være nem for Næstved Boldklub, så de selv kan oprette og opdatere, sponsorere samt udvikle nyt indhold.

Banen er nu kridtet op til både let information og samhandel – til glæde for Næstved Boldklub og netværket omkring.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Alpha Agency i hele processen omkring et nyt sponsorintra. En yderst kompetent og idérig partner, som formår at give produktet det helt rigtige udtryk, som passer til hvad kunden, gerne vil udstråle og signalere og ikke mindst opnå med det. De har igennem hele forløbet været med på sidelinjen og kommet med inputs og tidsplanen er overholdt til punkt og prikke”.

– Peter Nielsen, Direktør, Næstved Boldklub