fbpx
SEO

PHP Service
– til tops på Google

09/06/2020
Kunde
PHP Service
Services
SEO
Kontaktperson
Rasmus T. Lahrmann

Vi giver PHP Service online trafik og nye kunder!

Hos PHP Service har de mange skarpe kompetencer. De mestrer industriel montage og affaldsservice som grøn løsning.
Virksomheden har flotte referencer som Aarhus kommune, Roskilde Kommune og mange flere. Det skyldes naturligvis, de arbejder inden for deres klare kompetenceområder med en struktureret og resultatorienteret tilgang – præcis som vi gør hos Alpha Agency.

Udfordringen: Et ønske om flere webbaserede leads – og indsigt i processen!

Hvad nytter verdens bedste service, hvis ingen kender til den? Den tanke var allerede tænkt hos PHP Service, som investerede i søgemaskineoptimering for at blive fundet på relevante søgeord i Googles organiske visning.

Idéen er god, for de organiske resultater opfattes mere troværdige end betalt annoncering. Desværre samarbejdede PHP Service indledningsvis med et bureau, som ikke svarede på henvendelser eller udsendte rapporter med indblik i optimeringsarbejdet.

Løsningen: Tillidsfuldt SEO-samarbejde
med indsigt og resultater

Der findes mange bureauer, der leverer SEO. Hos Alpha Agency gør vi det dog med fuld indsigt i hele processen og de opnåede resultater. Vi betragter det ganske enkelt som en selvfølge! Netop på grund af det mistillidsvækkende tidligere samarbejde, mødte vi en skeptisk kunde. Brændt barn skyr som bekendt ilden. Heldigvis kunne vi med reel og åben kommunikation demonstrere vores tilgang til SEO, hvilket ikke blot består af grundigt optimering arbejde, men også adgang til et digitalt dashboard med nøgletal, oversigter over igangværende arbejde samt udsendelse af månedlige rapporter.

Resultatet: En stærk formkurve!

Med grundigt fodarbejde som målgruppeorienteret søgeordsanalyse, tekstforfatning og teknisk onpage optimering, kan PHP Service glæde sig over næsten 1500 sessioner på hjemmesiden og værdifulde nye henvendelser.

Henvendelser skabt fra organisk SEO har dermed ikke blot tjent optimeringsarbejdet mange gange hjem, men skabt en stor merværdi for virksomheden, hvis synlighed i verdens mest foretrukne søgemaskine er eksploderet!