fbpx

PRESTASHOP

Logo-305x116-SymaskinerdkLogo-305x116-Symaskinerdk-gray
Logo-305x116-Nordic-backdropLogo-305x116-Nordic-backdrop-gray
logo_26logo_26
logo_53logo_53

EN WEBSHOP DER SÆLGER

Bliv godt klædt på til at indfri dine digitale drømme med en Prestashop løsning, der både sikrer høj brugervenlighed, effektiv håndtering af store produktsortimenter, samt at væld af muligheder for integrationer.

Med dig hele vejen

Med Alpha Agency får du en dedikeret partner, som har mange års erfaring indenfor Prestashop løsninger til små såvel som store virksomheder. Vi har designet professionelle webshopløsninger i mere end 10 år, og er stolte af at kalde os nogle af de bedste indenfor Prestashop udvikling.

Uanset hvor stor og avanceret en webshop, du skal have udviklet, så har vi kompetencerne til at udvikle lige præcis den webshop, du drømmer om.

RESPONSIV

Størstedelen af trafikken på webshops kommer i dag fra mobilen. Derfor er det utrolig vigtigt, at din webshop er mobiloptimeret og sat op til besøg fra alle platforme. Med en Prestashop løsning fra Alpha Agency er du garanteret en hurtig og responsiv løsning, der kan tilgås uden problemer på tværs af alle devices. Så er du sikret, at dine besøgende får den optimale brugeroplevelse, når de besøger din webshop – hver gang.

Lynhurtig

Med en Prestashop løsning fra Alpha Agency er det sidste, du skal bekymre dig om, langsomme loadtider og et langsomt responsivt design. Vi sørger for, at din Prestashop webshop er hastighedsoptimeret og sat 100% teknisk korrekt op, så dine besøgende ikke skal støde på tekniske fejl eller sidde utålmodigt og vente, hver gang de klikker rundt på din webshop. 

Integreret med digitale kanaler

Med vores Prestashop løsninger kan dine sociale medier nemt og effektivt integreres til din webshop, så der er synergi mellem dine kanaler. Du kan både lave showreels af dine produkter, integrere Messenger så du kan kommunikere direkte med dine kunder, og få lavet automatiserede reklamer direkte fra dit produktkatalog, så du kan tiltrække nye kunder. Nemmere bliver det ikke at konvertere på tværs af kanaler!

Integreret med økonomi

Prestashop er den helt rette platform for dig, der ønsker next level e-handel, og som ønsker en skalerbar løsning, der har rig mulighed for integrationer. Har du fx et eksternt økonomisystem som Economic, Dinero eller Storebuddy? Så sørger vi for at integrere dit eksterne økonomisystem direkte i din løsning, så du har dit bogholderi og økonomiske overblik samlet i en komplet webshop løsning. 

Statistikker

Med en Prestashop løsning fra Alpha Agency sørger vi for at integrere din webshop til Google Analytics, så du altid kan følge dine kunders kunderejse og vide, hvor du skal sætte ind for at optimere dine salg og markedsføringsindsatser. Med en Google Analytics integreres kan du nemt få overblik over dine data, samt trække data ud til rapportering eller planlægning og justering af markedsføringsinitiativer. 

DIN NYE LØSNING

Med en Prestashop webshop får du et gratis open source-fundament, du kan skræddersy til at imødekomme lige præcis dine behov og ønsker. Ingen kedelige mellemregninger eller dyre licenser. Du får altså ikke kun en fremtidssikret løsning, der sikrer optimal brugervenlighed og fleksibilitet – men også et gratis fundament, hvor du selv bestemmer, hvad der skal laves.  Uanset hvad dine ambitioner med din nye webshop er, så sidder vores dygtige udviklere klar til at hjælpe dig, med lige præcis de udvidelser og integrationer, du har brug for.  

Er du i tvivl om, hvad du ønsker af din webshop, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvad en Prestashop løsning kan gøre for dig, samt hvilke specialfunktioner, vi vil anbefale til dine behov og ambitioner. Så skræddersyr vi sammen den helt rigtige løsning til din forretning, så du kan få lige præcis den webshop, du drømmer om. 

 

KONTAKT OS

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

#JOINTHEATEAM

Untitled-12Untitled-1
Sport-activesSport-actives-gray
Logo-305x116-GivblodLogo-305x116-Givblod-copy
logo_18logo_18
222
Logo-305x116-AlisLogo-305x116-Alis-gray
logo_26logo_26
Logo-305x116-CPH-grayLogo-305x116-CPH-gray
Logo-305x116-JunamaLogo-305x116-Junama-gray
logo_36logo_36
Logo-305x116-Nordic-backdropLogo-305x116-Nordic-backdrop-gray
logo_33logo_33
12
Logo-305x116-SymaskinerdkLogo-305x116-Symaskinerdk-gray
logo_41logo_41
Logo-305x116-VacvacLogo-305x116-Vacvac-gray