Servicepakker

Er din hjemmeside IT kriminelles næste mål?

Opdag de skjulte sårbarheder, før hackere gør det!

Den gennemsnitlige hjemmeside mangler ofte tilstrækkelig beskyttelse mod IT kriminelle. Hos Alpha Agency har vi set de hjerteknusende konsekvenser af et hackerangreb. Men vi har også været vidne til den uforglemmelige lettelse, når vores kunder er oppe at køre igen på få timer.

Styrk din hjemmesides sikkerhed

Sikkerhed er ikke kun et spørgsmål om tabt omsætning ved et hackerangreb, men også en lovmæssig og moralsk pligt. I en tid, hvor data er den nye valuta, og truslerne lurer, er det nødvendigt at beskytte dine egne og dine kunders oplysninger.

Digitale gidseltagninger truer ikke længere kun mennesker, men også din hjemmeside og dermed din virksomhed. Selvom du ikke håndterer følsomme oplysninger, kan du stadig være målet for cyberangreb eller hacking. Uafhængige hackere eller organisationer kan låse din hjemmeside og kræve en løsesum for at låse den op. Det er en situation, ingen ønsker at befinde sig i.

Vi Beskytter Din Digitale Ejendom

Gør dig fri for bekymring over, hvem der kunne forsøge at trænge ind på din digitale ejendom. Vi har de rette værktøjer og ekspertise til at sikre, at din hjemmeside forbliver intakt og beskyttet mod potentielle trusler.

Vi stopper ikke bare ved at sikre din hjemmeside – med vores BUSINESS- & FIRST CLASS pakker sørger vi også for at holde den opdateret, superhurtig og synlig på Google.

Servicepakker

Sikkerhed, Opdatering og Synlighed

*Forudsat hosting ved Alpha Agency (hostes sitet andetsteds, kræver det adgang til Cpanel eller lignende til det pågældende webhotel).
Opdateres kontinuerligt (hostes det andetsteds, opdateres det kvartalsvis)
**Opdateres kvartalsvis
Betaling opkræves årligt.