fbpx
websites-top
w
e copy (1)
b copy (1)
s2
i
t
e2

Website

Vi er wordpress eksperter

Uanset dit firmas behov og størrelse,
så har vi løsningen til Jer. 

Snak med os

 

Snak med os

Fra idé til virkelighed

Din hjemmeside er i mange tilfælde din kundes første møde med din virksomhed. Derfor er det vigtigt, at den tager sig flot ud og repræsenterer dit brand til din fulde tilfredshed.

En hjemmeside er dog meget mere end blot et visitkort. Det er et dynamisk miljø, hvor ord og billeder skaber et eftertrykkeligt image. På den måde kan kunden udforske din evne til, at løse sin problemstilling eller sit behov. Vi udvikler naturligvis websitet i tæt dialog med dig, så du får det optimale resultat.

Køb hjemmeside som er brugervenlig. Vi leverer din nye hjemmeside i WordPress – det mest fleksible CMS system på markedet!
Du får dit nye webunivers leveret i WordPress, fordi det tilbyder flotte designmuligheder, er brugervenligt, er ideelt til SEO og fordi det kan skræddersyes af selv ikke IT-kyndige.

Køb hjemmeside af os og få et system som er skalerbart og kan vokse med din forretning.

Vores webservices

Vi er med hele vejen

Template

Skræddersyet

Responsivt design

Vedligeholdelse

Tekster

Kom hurtigt, og billigt, igang

Ofte kan en templateløsning være den helt perfekte løsning for dig der ikke har brug for en stor kompleks løsning. F.eks. håndværkere, restauranter, frisører, advokater, bagere mv. 

Vi har hos Alpha Agency samlet over 140 WordPress templates som vi anbefaler kunder at vælge imellem, da det er nogle vi kan stå ind for. Når du vælger en template, så benytter du dig af for udviklede sider, hvor du tilpasse den med dit logo, firmaets farver og ønskede font. En template er når du modtager den begrænset af de funktioner som allerede er på templaten. Men bare rolig, vi kan altid hjælpe dig med at udvikle nye funktioner og features – også til templates løsninger.

Jeg skal have noget unikt

Nogle gange ved man præcist hvordan man vil have det, og ellers findes der ikke nogen templates der er tilstrækkelige.

I de tilfælde kan vi udvikle en skræddersyet WordPress løsning til dig. Her vil vores designteam udarbejde et design som vi ved vil fungere responsivt. Når det er godkendt, går vores udviklingsteam i gang med at få alt fra designet til at blive til virkelighed. Når vi er færdige, står du med et topmoderne website som ingen andre har, og med features som er udviklet eksklusivt til jeres virksomhed.

Hvad med mobil og tablet?

Alle websites nu til dags skal være responsive. Vi leverer ikke løsninger som ikke vil fungere 100% på både mobiler, tablets og pc’er.

Vores design og programmørteam arbejder altid i perfekt synergi, så dine løsninger er designet og programmeret til at skabe det bedste resultat på alle enheder. Dette gælder uanset om du vælger en template eller skræddersyet løsning.

Har du husket hosting & sikkerhed?

Når dit nye website er online, kan du vælge at overtage det hele selv, eller også kan vi hjælpe.

Alpha Agency tilbyder dog også en servicepakke som kan skræddersyes til dine behov. Så vil du hellere bare kunne ringe eller skrive med ændringer/tilføjelser, så sidder vores team klar til at kunne rykke på det med det samme. Vi kan udover vores servicepakke også stå for både webhotel og sikkerhed på websitet.
Book et indledende møde med os, så sørger vi for at komme ind på alt fra starten af.

Husk den røde tråd i kommunikationen

Teksterne på dit website er meget vigtigt – og af flere grunde

Kommunikationen skal nogle gange være kort og kontant, hvorimod den nogle gange skal være mere uddybende. Hos Alpha Agency, har vi et dygtigt tekstforfatningsteam, som kan udarbejde tekster der passer perfekt til din virksomheds tone-of-voice. Hvis du selv ønsker at lave tekster, er dette heller ikke noget problem – og nemt at opdaterer på siden via det brugervenlige WordPress CMS-system.

Interreseret?

Få et uforpligtende tilbud på en WordPress hjemmeside som dækker ligepræcis dine behov!

Populære spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Når man har har leveret mange websiteløsninger til alle typer kunder, hører vi tit de samme spørgsmål, når det kommer til at man skal investere i et nye website – vi har samlet nogle af dem her. Vi er altid klar til at svare på spørgsmål fra Jer, hvis i overvejer et nyt website

1.Hvad koster det?

Ligesom når man skal købe hus eller en ny bil, så kan prisen variere, alt efter hvad man er ude efter. En WordPress template er en billigere løsning, hvor du hurtigt er oppe at køre, hvorimod en skræddersyet WordPress løsning kan laves præcis som du ønsker det. Start altid med en uforpligtende snak med os, så finder vi sammen, den løsning der passer bedst til din virksomhed og jeres budget.

2.Hvad er med i prisen?

Hos Alpha Agency kan vi hjælpe med alt omkring dit nye website. Ønsker du ikke selv, at sidde med tekstforfatningen eller indholdsopsætningen af siderne, så er det noget vi kan gøre for dig. Så kan du koncentrere dig om at drive din forretning. 

3.Virker det på mobilen?

Selvfølgelig. Alle vores WordPress løsninger er designet og programmeret til at være responsive. Så uanset om dine kunder besøger dit website fra mobil, tablet eller PC, så vil de møde et flot, professionelt og responsivt website.

4.Kan jeg selv opdatere siderne?

Alle vores websiteløsninger er bygget i WordPress. Det er et af verdens mest benyttede CMS systemer, og samtidig det mest brugervenlige. Så det er nemt for dig, at kunne opdatere tekster, billeder og informationer på dit nye website. Vi sørger for at du får et kursus i systemet inden levering.

5.Hvad med hosting af siden?

Vi sørger for at uploade det færdige website på dit webhotel - en service som altid er inkluderet i vores priser. Vi har også selv en stor serverpark, så vi kan hoste løsningen for dig. Priser på vores hosting starter fra kun 149 kr. pr. md.

Vores seneste WordPress websiteløsninger

IDÉER DER ER BLEVET TIL VIRKELIGHED

Untitled-12Untitled-1
222
logo_11logo_11
logo_0888logo_0888
logo_18logo_18
logo_20logo_20
logo_26logo_26
logo_23logo_23
logo_36logo_36
logo_56logo_56
logo_33logo_33
logo_412logo_412
logo_53logo_53
logo_51logo_51
logo_48logo_48
logo_55logo_55