Services

Professionelle hjemmesider

Ram dine kunder, der hvor de er

Ud af de 4 millioner danskere, der er aktive på sociale medier, har 84% af dem en Facbook profil og 56% findes også på Instagram. Faceboook og Instagram er altså uden sammenligning de mest benyttede sociale medier i Danmark.

Med andre ord, er det altså her, din målgruppe befinder sig. Med over 3 milliarder brugere verden over har Facebook et enormt potentiale for at øge din virksomheds synlighed, skabe interesse og generere konverteringer.

Når det kommer til digital markedsføring er det afgørende med en sammenhængende strategi. Ved at investere i betalt annoncering på platforme som Facebook og Instagram supporteres indsatsen ligeledes på andre platforme som fx Google, og skaber dermed de bedste forudsætninger for den samlede marketingindsats. Metas platforme giver mulighed for at forme hele kunderejsen gennem betalte kampagner. Fra brandkendskab til konverteringer og remarketing. 

En sammenhængende kunderejse tilpasser budskaber til potentielle kunder baseret på deres position i beslutningsprocessen. Dette gør det muligt for os, ved hjælp af indsigt og data, at guide dem mod køb eller andre relevante konverteringer.

Vækst din forretning på Metas platforme

Hos Alpha Agency arbejder vi ud fra en strategisk tilgang, hvor din Paid Social Specialist konstant evaluerer, tilpasser og optimerer kampagnerne for at matche dine mål.

Vi udvikler kontinuerligt strategien og justerer kampagneindholdet baseret på den data og de erfaringer, vi opnår i arbejdet med din konto. Vi arbejder målrettet på at forbedre os hver dag, så vi kan vokse i takt med din forretning.

Læs også om

Google Ads

Markedsføringsplatform der skaber forbindelse mellem din virksomhed og personer.

Søgeoptimering

Sådan bliver du mere synlig og søgbart på Google med SEO optimering.