fbpx
about-us_01_1
AA-logo-test
Et bureau der booster din forretning

Velkommen hos Alpha Agency

Alpha Agency er et full service bureau. Vi går til alle opgaver med en kreativ og udfordrende  tilgang. Alpha Agency er et ungt og dynamisk bureau, der altid stiller det stærkeste hold til netop din opgave:

  • Digitale totalløsninger
  • Full-service bureau
  • Strategisk sparring
  • Nyeste trends & tendenser
0 1572

Stigninger i Google rangeringer for kunder i 2021

0 94

Aktive PPC kampagner lige nu på Google & Facebook

0 4

Lande vi hjælper kunder i

0 100

% vi elsker vores job

Vores services

VI er klar til at hjælpe Jer

Webshop

Website

Digital markedsføring

Full-service

In- & outdoor

Fra idé til indtjening - uanset budget

Uanset om du supplerer din fysiske butik med en webshop, eller lever af online salg, skal din webshop kunne det samme – sælge!

Din webshop skal først og fremmest kunne overbevise dine besøgende om, at du har en troværdig forretning. En forretning der også skaber pålidelighed og som dækker kundens behov. Det betyder, at dit design og din kommunikation skal målrettes og guide brugeren mod det ultimative mål, – at gennemføre et køb. 
Alpha Agency er specialister i Prestashop og vores løsninger kan tilpasses ethvert behov uanset kompleksitet. 

Vi laver alt fra template løsninger til store skræddersyede løsninger med integrationer til ERP systemer. 

Websites til alle behov

En hjemmeside er ikke bare en hjemmeside hos os – vi tilpasser alle løsninger til dine behov og budget.

Du kan ikke styre, hvor eller hvorfra din kunde møder din hjemmeside. Heldigvis kan du selv tage ansvar for, hvordan din nye hjemmeside ser ud på mobil, tablet og PC.

Vi udvikler udelukkende responsive hjemmesider, der tilbyder en god brugeroplevelse på tværs af apparater og browsere. På den måde tager din virksomhed sig professionelt ud, uanset om din kunde finder dig fra sin nye iPhone eller sin stationære PC med stor skærm.

Alpha Agency er specialister i WordPress og alle vores løsninger er lavet, med fokus på et brugervenligt system som du som kunde selv efterfølgende vil kunne bruge aktivt.

Skab succes online - med 100% målbare resultater

Kunden er kongen. Sådan lyder et velkendt ordsprog i detailhandlen, og det forholder sig nøjagtigt på samme måde i det digitale univers.

Vi skal være hvor vores kunder er. Vi skal sørge for at målrette vores markedsføring til dem dem, men hvordan gør vi det mest effektivt?

Ingen gider smide penge efter noget som ikke generer salg eller kontakter i sidste ende, derfor opstiller vi hos Alpha Agency altid nogle KPI’er sammen med vores kunde, som vi så laver en strategi for at nå. 
Vi er eksperter indenfor SEO, Google Ads og Facebook Ads, og vi formår som nogle af de få at få sammensat et mediemix, der i sidste ende også ender i værdi for dig.

Er du klar til den ultimative digitale profil, der tager udgangspunkt i din forretning og giver mening, fordi den er målrettet dine målgrupper?

Eksperter samlet ét sted - spar tid, penge & få overskud

Ingen marketingmedarbejder kan varetage alt, derfor passer Alpha’s full-service setup perfekt ind hos mange virksomheder. Alt ekspertise samlet ét sted.

Vores full-service setup sikrer din virksomhed at have eksperter hele vejen rundt, fra idé og design, til eksekvering og rapportering. 
Du skal aldrig tænke på ferie, sygedage, oplæring eller licens til udstyr. Hos Alpha Agency er det samlet hos hos os.
Du dedikeres et tilpasset team til dit behov og med én fast kontaktperson. Alt dette til en pris der typisk er lavere end én medarbejder lønning.

 

Country manager for First Stop Danmark, Brian Lund, siger blandt andet om deres full service set up

“First Stop er gået fra at være en kæde med fokus på tryksager og offline annoncering, til at være en af de stærkeste digitale spillere i dæk- & autobranchen – godt hjulpet af Casper og Rasmus samt det øvrige team hos Alpha Agency.”

Fra layout til levering

Vi er med hele vejen. Alpha Agency har dygtige grafikere, som kan få det helt rigtige budskab frem i din kampagne.

Alpha Agency er eksperter indenfor in- & outdoor materialer, om det er de traditionelle ting som roll-up, rudeklæb, mesh bannere eller klistermærker – eller til innovative løsninger som er designet og udformet eksklusivt til Jeres behov. 
Vi har styr på hele processen, fra design og kommunikation til tryk og levering i både ind- & udland. 

Skab skræddersyede POS pakker til dine forskellige afdelingers behov, samtidig med at i har den samme grafiske linje hele vejen igennem.

Vi garantere for at vi finder den rette løsning til Jer.

Deres ord - ikke vores

Hvad siger kunderne?

Vi kan fortælle nok så meget om vores arbejde, men vi hellere lade vores kunder om det.

Untitled-12Untitled-1
222
logo_11logo_11
logo_0888logo_0888
logo_18logo_18
logo_20logo_20
logo_26logo_26
logo_23logo_23
logo_36logo_36
logo_56logo_56
logo_33logo_33
logo_412logo_412
logo_53logo_53
logo_51logo_51
logo_48logo_48
logo_55logo_55