fbpx
webshop (3)
w
e
b
s
h
o
p

Webshopløsninger

Vi er eksperter i prestashop, en webshop der sælger!

Med over 10 års erfaring i digitale løsninger,
kan vi gøre din idé til virkelighed.

Snak med os

Snak med os

Fra idé til indtjening

Vores fornemmeste opgave er, at hjælpe dig fra idé til virkelighed – og videre mod nye mål. Uanset om du supplerer din fysiske butik med en webshop, eller lever af online salg, skal din webshop kunne det samme – sælge!

Det er ikke nok at uploade dine produkter til en platform der kan fremvise dem. En moderne webshop skal både være SEO optimeret samtidigt med at den er brugervenlig. Balancegangen er svær, men vi, hos Alpha Agency holder dig i hånden fra start til vækst. En moderne webshop, hvad enten det er en simpel webshop med få produkter, eller en kompliceret integrationsløsning, er det væsentligt at holde kunden i et loop der gerne skulle få dem til at sælge mere.

Vælger du at lade os stå for din webshopudvikling, hjælper vi dig med de rette funktioner samt mersalgsmuligheder og sørger for at den er konverteringsoptimeret.

Din webshop skal kunne overbevise dine besøgende om, at det er en troværdig forretning, der også skaber pålidelighed og som dækker den besøgendes behov. Dette kan vi sørge for, ved hjælp af et skarpt design og med den rette kommunikation der fører kunden mod det ultimative mål; at gennemføre et køb

Køb en billig webshop, hvor du ikke går ned på kvaliteten.

Vores løsninger

EN webshop der sælger

Template

Skræddersyet

Integrationer

Responsivt

Vedligehold

Kom hurtigt og billigt igang

Ofte kan en templateløsning være den helt perfekte løsning for dig der ikke har brug for en stor kompleks løsning.  

Når du vælger en template, så benytter du dig af forudviklede sider, hvor vi tilpasser med dit logo, farver og ønskede font. En templateløsning begrænser unikke elementer der kan skille sig ud, og tager kun udgangspunkt i skabeloner der udviklet og kun skal tilpasses. 
Men bare rolig, vi kan altid hjælpe dig med at udvikle nye funktioner og features – også til templateløsninger.

Jeg skal have noget unikt

Nogle gange ved man præcis hvordan man vil have det og der skal være et unikt touch over ens nye shop. Her er en template utilstrækkelig.

I dette tilfælde udvikler vi en skræddersyet løsning til dig. Her vil vores designteam udarbejde et design som vi ved vil fungere responsivt. Når det er godkendt, går vores udviklingsteam i gang med at få alt fra designet til at blive til virkelighed. Når vi er færdige, står du med en webshop som er præcis som du har forestillet dig, og med features som er udviklet eksklusivt til din virksomhed.

Effektiviser dine processer

Vi kan integrere alt fra en GLS aftale til komplekse økonomi systemer. 

Hos Alpha Agency, har vi et dygtigt udviklingsteam der er specialister i C5 og NAV, og vi kan integrere alt fra din GLS aftale til komplekse C5 eller NAV integrationer i din Prestashop.  

Vi arbejder altid målrettet og strukteret, da dette er vejen til en succesfuld integration.

Hvad med mobil og tablet?

Alle weshops nu til dags skal være responsive. Vi leverer ikke løsninger som ikke vil fungere 100% på både mobil, tablet og PC.

Tal fra FDIH fra 2019 viser at mere end 80 % af besøgene på Zalandos webshop er fra en mobil enhed, og næsten 70 % af alle bestillinger afgives fra en mobil enhed.

Vores design og programmørteam arbejder altid i perfekt synergi, så dine løsninger er designet og programmeret til at skabe det bedste resultat på alle enheder. Dette gælder uanset om du vælger en template eller skræddersyet løsning.

Har du husket hosting & sikkerhed?

Når din nye webshop er online, kan du vælge at overtage det hele selv, eller overlade det til os.

Alpha Agency tilbyder dog også en servicepakke som kan skræddersyes til dine behov. Så vil du hellere bare kunne ringe eller skrive med ændringer/tilføjelser, så sidder vores team klar til at kunne rykke på det med det samme. Vi kan udover vores servicepakke også stå for både webhotel og sikkerhed på webshoppen.
Book et indledende møde med os, så sørger vi for at komme ind på alt fra starten af.

Populære spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Hvad enten du har brug for en simpel template, skræddersyet eller integrationsløsning, vil der altid være nogle spørgsmål der trænger sig på. 

1.Hvad er forskellen på en template og en skræddersyet løsning?

Alt afhængigt af kompleksiteten på din idé, kan vi lave din webshop ud fra en såkaldt template (skabelonopbygget) eller som en skræddersyet (en webshop vi koder fra bunden). Prisen er forskellen, sammen med det unikke i løsningen. 

2.Hvad koster en webshop?

Prisen på en webshop varierer, alt efter ønsker om design, indhold, integrationer m.m. 
Jo billigere en webshop, desto færre mandskabstimer til opsætning. Det er uforpligtende at tage et møde med os, hvor vi tænker alt hvad du har brug for ind i prisen. 

3.Virker løsningen på mobil?

Ja! Alle vores løsninger spiller 100 % på mobilen. Du har endda også mulighed for at differentiere indholdet fra PC til mobil. Nogle gange gør det, at det er endnu mere nemt for kunden at handle via mobilen.

4.Hvor lang tid tager det?

En webshop kan stå klar til test inden for 4 uger - alt efter hvor meget specialudvikling der skal laves. Skal du bruge en skræddersyet løsning, så laver vi en projektplan i samarbejde med dig, så du ved hvornår det hele vil stå klar.

5.Hvad er en integration?

Integration er en proces, hvor forskellige enheder bliver forbundet til hinanden. Det kan f.eks. være en webshop, der bliver forbundet til et økonomisystem eller en fragtaftale. Med andre ord; det er en måde at automatisere og optimere processer.

6.Hvad med indløsningsaftale?

Det står vi også for. På den måde slipper du for oprettelse af indløsningsaftale og betalingsgateway. 

Vores seneste webshopløsninger

Idéer der er blevet til virkelighed

Untitled-12Untitled-1
222
logo_11logo_11
logo_0888logo_0888
logo_18logo_18
logo_20logo_20
logo_26logo_26
logo_23logo_23
logo_36logo_36
logo_56logo_56
logo_33logo_33
logo_412logo_412
logo_53logo_53
logo_51logo_51
logo_48logo_48
logo_55logo_55