fbpx
about-us_01_1
lille-billede-SEO-1
Det bedste ved SEO

100% MÅLBARE RESULTATER

SEO er en forkortelse af Search Engine Optimization, som på dansk betyder søgemaskineoptimering. Modsat Google Ads betales der ikke pr. klik, dette er organisk søgning, hvilket betyder at det er gratis markedsføring! Derfor er det utroligt vigtigt for alle virksomheder at tænke SEO ind i deres markedsføringplan.

Derfor skal du altid stille dig selv disse spørgsmål når det kommer til SEO:

  • Har jeg en klar SEO-strategi?
  • Hvilke søgeord skal min virksomhed findes på?
  • Hvordan fungerer mit website ift. hastighed?
  • Får jeg nok ud af mit nuværende SEO arbejde?
0 356

Gns. stigning i søgeordsplaceringer

0 165
%

Gns. stigning i organisk trafik

0 54

Gns. backlinks pr. kunde

0 48

Antal seo tekster

Vores arbejde

Vi får dig til tops på Google

Søgeordsanalyse

Tekstforfatning

Onpage SEO

Teknisk SEO

Pakkeløsnining

Tænk altid søgeord ind i dit indhold

Forfatter du tekster til din hjemmeside ud fra nøje udvalgte søgeord? – Det gør vi!

Med søgeord menes der de søgeord som folk benytter, når de søger specifik information på Google. Hos Alpha Agency udformer vi altid en grundig søgeordsanalyse før tekstforfatningen påbegyndes. Derved skaber vi det indhold, som dine kunder efterspørger. Er der f.eks. ingen månedlige søgninger på et givent emne i din branche? Så giver det ganske enkelt ikke mening af producere indholdet.

Med en søgeordsanalyse undersøger vi hvad dine kunder efterspørger og producerer indholdet derefter! 

Skab kommunikation som er værdifuld for dig og dine kunder

Teksten på din hjemmeside, er et af de mest betydningsfulde parametre for succesfuld SEO.

Det er nu vigtigere end nogensinde, at det indhold du skaber, er af høj kvalitet. En tekst på en hjemmeside skal både være informativ, faktuel og fængende. Du skal altså skabe værdi for dine kunder og ikke kun forsøge at sælge det produkt eller den service, som din virksomhed tilbyder. 

Hos Alpha Agency har vi professionelle tekstforfattere. De udfører en grundig research på din virksomhed og det marked du befinder dig i – før de påbegynder tekstforfatningen. På den måde forfatter vi tekster, som skaber værdi dig, din SEO og dine kunder.

Få Google til at elske din hjemmeside

For at nå til tops på Google, er der en række retningslinjer der skal overholdes.

Målet er at gøre din side enkel og overskuelig at gennemlæse for Googles algoritmer. Der skal f.eks. altid benyttes en H1’er på hver side og der skal laves linkbuilding på din hjemmeside. Gennem linkbuilding bygger man en sti, så Google kan finde vej igennem alle dine sider.

Husker du at tjekke hastigheden?

Load hastigheden på din hjemmeside er væsentlig – både for din SEO og din omsætning. Faktisk viser undersøgelser at hele 40% af brugere forlader din side, hvis den tager længere tid end 3 sekunder at loade. 

 

Hastighedsoptimering er en teknisk disciplin og skal udføres af programmører. Hos Alpha Agency har vi dygtige programmører ansat, som kan gøre din hjemmeside lynhurtig – både på computer, tablet og mobil.      

Kom hurtigt, og billigt, igang

Ofte kan det være en jungle at finde ud af hvilke søgeord man skal fokusere på, og ikke mindst hvor mange

Hos Alpha Agency har vi gjort det nemt for dig som kunde, og vi tilbyder 3 forskellige standardpakker som indeholder alt for dig. Pakkerne har forskellige antal primære og sekundære søgeord. Vi kan dog også lave en skræddersyet SEO løsning til dig, hvis behovet skulle være.

Populære spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Jeg vil gerne findes på Google af mine kunder, men hvordan gør jeg det bedst muligt? Hos Alpha Agency hjælper vi alle typer virksomheder med at optimere deres SEO-arbejde.

Vi har samlet nogen af de spørgsmål vi ofte får her.

1.Hvad er SEO?

SEO handler om online synlighed og organisk trafik. Har du ikke særligt mange besøgende på din hjemmeside? - Så er der noget galt med din SEO. Faktisk er det sådan at 95% procent af alt web trafik går til de sider, som ligger på side 1 på Google.

2.Hvor hurtigt kan jeg komme på side 1?

SEO er en langsigtet investering. Det er ikke noget man opnår på et par måneder. Der skal lægges mange arbejdstimer i det, før man ser resultater. Men det er til gengæld også noget, der kan give pengene adskillige gange igen, hvis det bliver udført korrekt.   

3.Hvad er forskellen på lav, mellem og høj konkurrente søgeord?

Søgeord inddeles i tre kategorier ud fra konkurrencen. Konkurrencen er defineret ud fra hvor mange hjemmesider der forsøger at ranke på det givende søgeord. Med et søgeord i høj konkurrence skal der lægges flere arbejdstimer for at få din ladingsside på side 1 og det vil derfor også koste mere end et søgeord med lav konkurrence. 

4.Hvad er forskellen på teknisk & Onpage SEO?

Teknisk SEO udføres af programmører der via kodning optimerer din hjemmeside. Medmindre du er programmør, er det noget du ikke kan ordne selv. On page SEO er noget du selv kan gøre, bare du husker at følge Googles retningslinjer.  

5.Hvad koster det?

Prisen afhænger af hvor mange søgeord du vil fokusere på. Vi tilbyder både standardpakkeløsninger på henhv. 5, 10 og 15 søgeord, men kan også tilbyde skræddersyede løsninger.

Vores seneste SEO opgaver

Idéer der er blevet til virkelighed

Untitled-12Untitled-1
222
logo_11logo_11
logo_0888logo_0888
logo_18logo_18
logo_20logo_20
logo_26logo_26
logo_23logo_23
logo_36logo_36
logo_56logo_56
logo_33logo_33
logo_412logo_412
logo_53logo_53
logo_51logo_51
logo_48logo_48
logo_55logo_55