Alpha Agency overtager hovedparten af VSI-Group

Det er med stor glæde at vi nu kan offentliggøre, at vi overtager hovedparten af det thailandsk baserede digitale bureau VSI-Group pr. 1. januar 2023. VSI Group og Alpha Agency er blevet enige om vilkårene, og vi er nu klar til at overtage hovedparten af VSI Groups kundeportfolio. Vi glæder os meget til at byde disse kunder velkommen hos Alpha Agency.

“Jeg har selv tidligere haft fornøjelsen af at arbejde sammen med VSI Group og Mikkel gennem 7 år, så jeg kender deres forretning og værdier gennemgående. Det var derfor også en nem beslutning da vi startede vores indledende snak omkring overtagelsen. Nu får vi tilført en række kunder med vækstende forretninger i Danmark, som vi glæder os til at komme ud og besøge hver især. Vi ser frem til at hjælpe med at skabe endnu mere værdi for deres virksomheder.”

UDTALER PARTNER I ALPHA AGENCY, CASPER BISGAARD

I samme ombæring byder vi hos Alpha Agency også velkommen til hele 5 nye medarbejdere, som sidder i vores dedikerede Alpha Agency Team i Chiang Mai, der skal være med til at løfte hele oplevelsen for både nuværende og nye kunder. 

“Vi ser selvfølgelig frem til at byde både nye kunder velkommen indenfor hos Alpha, men jeg ser lige så meget frem til at kunne booste vores stærke team med hele 5 nye, stærke profiler. Det har været vores prioritering i forbindelse med hele overtagelsen at øge medarbejderantallet, for både at kunne opretholde og løfte niveau, sparring, udvikling og kontakt til både eksisterende og nye kunder – og jeg vil sige at det er en stærk holdopstilling vi kan mønstre nu!”FORTSÆTTER PARTNER I ALPHA AGENCY, RASMUS LAHRMANN

VSI Group blev etableret i 2010 med hovedkontor i Chiang Mai, Nordthailand. VSI Group er et komplet marketing- og webbureau med flere end 15 forskellige kompetencer indenfor alt digitalt. VSI Group åbner et nyt kapitel efter 13 år og bliver til Azendo. Med fornyet fokus og dedikation, ser de frem til at tjene samarbejdspartnerne med deres oursourcing/offshore staffing service. 

“Efter 10 års samarbejde, kan jeg med ro i maven sige, at Alpha Agency har de nødvendige midler og ekspertise til at hjælpe VSI Groups kunder med at realisere det fulde potentiale, og tjene dem endnu bedre i fremtiden. Derfor har vi valgt at overføre hovedparten af VSI Groups kundeportfolio til Alpha Agency. Vi er sikre på, at Casper og Rasmus er støttende og respektfulde omkring denne overdragelse, og har til hensigt at hædre den med professionalisme af den højeste standard. Ligeledes er vi sikre på, at den goodwill, VSI Group har formået at opbygge til dato, vil fortsætte med at vokse med den ekspertise, som Alpha Agency har at tilbyde.”SLUTTER MIKKEL SCHMIDT, INDEHAVER AF VSI-GROUP OG AZENDO.